Memperkenalkan Broker

Dapatkan pendapatan yang lebih banyak dengan menjadi Broker yang Memperkenalkan Bitfreezy - Sertai Program Perkongsian

Program IB Bitfreezy Financial LLC direka untuk menawarkan individu dan pelanggan korporat peluang untuk memperoleh hasil yang berterusan dari aktiviti dagangan pelanggan mereka.

Oleh sebab kami menghargai perniagaan yang anda bawa, kami memberi ganjaran kepada IB dengan beberapa potongan balik terbaik dalam industri. IB kita juga cenderung untuk mendapatkan lebih banyak daripada mereka dengan broker lain dengan memanfaatkan reputasi jenama yang kukuh, memenangi perkhidmatan pelanggan yang memenangi, pelaporan IB telus, serta infrastruktur IB yang unggul.

Menjadi IB Bitfreezy hari ini dan dapatkan akses kepada potongan balik yang lebih tinggi.

Jenis Akaun Piawai Pro DMA
Rebat IB $10 $3 $0

Kelebihan menjadi IB dengan Bitfreezy

Kelebihan menjadi IB dengan Bitfreezy Sebagai Bitfreez IB, di atas rebat yang murah hati dan perkhidmatan pelanggan yang luar biasa, anda mendapat sokongan seorang pemimpin pasaran dengan bekerjasama dengan jenama terkenal dan dipercayai yang terkemuka.

Kami menawarkan semua ketelusan lengkap IB kami melalui portal IB kami, di mana anda menerima keterlihatan keseluruhan akaun anda dan pelaporan yang disesuaikan, membolehkan anda mengesan rebat dalam masa nyata serta keupayaan untuk melihat maklumat mengenai aktiviti perdagangan pelanggan.

Ambil kesempatan daripada potongan balik murah dan perkhidmatan kedua-to-none dengan menjadi Bitfreezy IB.

Adakah anda bersedia untuk platform yang lebih baik dan lebih produktif?

Jangan bimbang tentang masalah-masalah pelaburan. Fokus pada keuntungan anda. .
Kami akan membantu menyediakan sokongan yang sepatutnya.

Daftar hari ini!